"Pili smo od dva do pola 11 bez prestanka!" Reprezentativac Srbije o proslavi bronzane medalje na OI (Video)
Košarkaši Srbije sa bronzanim medaljama na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, Foto: Meng Yongmin / Xinhua News / Profimedia

"svi se vole "

"Pili smo od dva do pola 11 bez prestanka!" Reprezentativac Srbije o proslavi bronzane medalje na OI (Video)

Moglo je to da se vidi na ceremoniji - padali smo, ja sam tapšao svima… Mahao sam Omaru Siju, glumcu, rekao je igrač "orlova"

Objavljeno:

Čima Moneke, košarkaš Baskonije vodi i svoj Jutjub kanal gde je ugostio brojne kolege, a poslednji je bio Vanja Marinković.

Čima Moneke
Čima Monekefoto: EPA/ANNA SZILAGYI

Dotakli su se i proslave bronzane medalje na Olimpijskim igrama uz direktno pitanje koliko je promila je imao tokom dodele.

Vanja Marinković
Vanja Marinković foto: Starsport©

- Ovako ide priča. Igrali smo utakmicu za bronzanu medalju protiv Nemačke u 11 pre podne. A finale je u 21.30. Između toga nema ničega. Ne znam zašto nismo igrali u šest popodne, na primer. Završili smo utakmicu u 12.45? Šta ćeš da radiš? Pobedio si, osvojio si bronzanu medalju, završio i turnir. Šta da radiš? Da sedneš i gledaš finale? Naši prijatelji i porodica su bili tamo – svi. Moja žena je bila jedna od onih koji su organizovali slavlje. Iznajmili smo jedan restoran blizu nas. Ne znam kako, ali našli su srpskog pevača. Srbin, profesionalni pevač u Parizu, koji živi u tom delu grada. Ne znam kako. I onda smo pili od dva do 10.30. Bez prestanka. Moglo je to da se vidi na ceremoniji – padali smo, ja sam tapšao svima… Mahao sam Omaru Siju, glumcu… Sedeo je zajedno sa Tonijem Parkerom i Tijerijem Anrijem, a mi smo se slikali sa Sijem. U tom trenutku smo samo njega videli - rekao je Marinković.

Nije tu stao.

- Mi smo u reprezentaciji kao porodica, iskreno. Svi smo manje-više istih godina. Sada smo tri leta zajedno. Tokom godine stalno pričamo, imamo video-pozive. Uvek pričamo i to je jedna od ključnih stvari zbog kojih dobro igramo. Naravno, imamo Bogdana, Nikolu (Jokića), Milutinova, Micića… To je dobra grupa igrača, ali je pre svega dobra grupa momaka i svi se vole - objasnio je kapiten Partizana.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.